Logo sidhuvud mobil650 rev
  • Frakt & Leverans


Frakt & Leverans


Leveranstid
Leveranstiden påverkas av när du lägger din order på dagen. Lägger du den innan kl 10.00 så packar vi den samma dag och skickar den. Vi strävar efter att leverera din order inom 1 – 2 arbetsdagar från det att den inkommit till Pyzzlix Pyssel & Pynt.
Tänk på att du alltid behöver legitimation vid uthämtning av paket på utlämningstället. Hur lång tid det tar för din order att transporteras från vårt lager till dig beror även på var i landet du bor. Vi utgår från Skåne. Du ombeds att alltid kontrollera de levererade produkterna vid leverans och rapportera eventuella avvikelser från din orderbekräftelse. 


Leveranssätt
Leveranssätten kan vara olika. Varorna skickas vanligen med PostNord A-post. Tyngre varor kan även skickas med DHL eller t.ex. Schenker el. liknande. Vi ansvarar för varan tills den lämnar oss sen tar transportören över. Vill du kan vi mot tillägg rekommendera försändelsen, tillägg 75 kr inrikes. Bor du utanför Sverige tar vi ut en fraktavgift som helt och hållet är baserad på Postens avgifter. Om du undrar över hur lång tid det tar att leverera till andra länder så skall du titta på Postens informationssida. Vi accepterar och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in till oss.

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Ibland kan det hända att systemet beräknar frakten för högt eller för lågt. Då justerar vi i efterhand.
Vid köp ÖVER 650 kr bjuder vi på frakten. Stansmaskiner är undantaget och här debiteras den faktiska vikten. 


Skrymmandeavgift
Skrymande avgift kan förekomma. Posten tar i dagsläget ut en avgift på 18 kr på ett brev som överstiger måtten 30 mm i tjocklek eller större kortsida än 250 mm. Tyvärr så innebär detta att oavsett om man beställer 1 eller 50 papper så tillkommer alltid skrymmandeavgiften på 18 kr per försändelse. Likadant blir det om man beställer stämplar med träkloss eller färgtuber etc. Beställer man mer så ökar åtminstone inte skrymmandeavgiften och blir då mer eller mindre försumbar.

Prissättning sker efter Postens portotabell för brev och paket.

Är din beställning försenad?
Försenade beställningar kan alltid förekomma av olika orsaker. Vårt mål är alltid att få iväg ditt paket så fort som möjligt till dig.

​Ej uthämtade paket
Om du inte hämtar ut din vara inom 14 dagar så debiter Pyzzlix Pyzzel & Pynt dig en avgift på merkostnaden.Den summan motsvarar dom faktiska kostnaderna som Pyzzlix Pyssel & Pynt fått för expeditionsavgifter, hantering och returfrakt.

Order
En order är slutförd när du får en orderbekräftelse från oss genom e-postadress som du har registrerat. På alla våra order tillämpas Svensk lag