Logo sidhuvud mobil650 rev
  • Presentkort


Presentkort

Presentkort är roliga att få och härliga att ge bort. Visst är det något särskilt när man skall ge bort ett presentkort till någon kär vän. Alla älskar att få en present.

Att du funderar på att ge ett presentkort från Pyzzlix Pyssel & Pynt tycker vi är extra kul. Det är för oss ett bra betyg på vår butik och vårt arbete som vi lägger ner på att sprida scrapbooking och pyssel som en hobby till alla. 

Det finns väl inget som ger mer än en pysselgåva som är uppskattad och en möjlighet till en underbar stund med lite pyssel. Ett presentkort fyllt med inspiration eftersom du själv kan välja i en hel butik vad du skall handla till dig själv. Är det inte varje pysslares dröm att få välja vilken dies eller varför inte klippark man vill ha?

Genom att klicka på det presentkort du vill köpa och ge bort så kommer du till vår butik där du köper det presentkort för den summa du valt. Där skriver du i kommentar fältet i kassan hur du vill ha ditt presentkort levererat, antingen kan du få det via vanlig post eller via en fil i din mail. Om det är något du undrar över så kontaktar du bara oss så hjälper vi dig.

Att handla hos Pyzzlix är ett tryggt och upskattat beslut

När du handlar hos Pyzzlix Pyssel & Pynt så kan du precis som många andra av våra kunder känna dig nöjd och trygg. Många av våra kunder känner sig så pass nöjda och trygga så att dem rekommenderar oss till sina närmsta vänner. Det är vi mycket tacksamma för. Det finns ingen bättre rekommendation än en människa som rekommenderar dig till en annan. Det är högsta betyg tycker vi.

En del av våra nöjda kunder vill även att deras vänner skall få del i vårt utbud så dom köper ett presentkort för att överraska. Så varför inte passa på och göra någon vän extra glad idag? Det finns väl inget bättre än glada vänner och en hel pysseldag.