Logo sidhuvud mobil650 rev
  • Pyzzlixklubben


Pyzzlixklubben

Du som är medlem i Pyzzlix klubben får:

10 % rabatt i 365 dagar (1 år), även på REA-varor och erbjudanden!

Rabatten börjar gälla när du uppnår Pyzzlix klubbnivå på 1950 kronor, och 365 dagar framåt.

Rabatten gäller på din nästkommande order, efter den order som gjort dig till medlem i Pyzzlix klubben.

Om din klubbkod inte används vid ett köp ges ingen rabatt i efterhand. Du måste skriva in koden i rabattfältet varje gång du gör en beställning.

Det är kundens ansvar att kontrollera att rabatten dras i kassan. Fungerar inte koden, kontakta oss innan du fullföljer ditt köp. Klicka här för att kontakta oss.

Det är upp till kunden att själv hålla reda på hur mycket kunden handlat för. Kontakta oss, så gör vi en manuell kontroll och skickar en medlemskod via mail.

Erbjudandet gäller alla kunder som handlar varor i vår webbshop för minst 1950 kronor (exkl. frakt och ev. fakturaavgift) inom ett år från första köpet.

Rabatten gäller endast vid inköp av produkter dock ej stans och skärmaskiner, ej fraktkostnader samt presentkort. Dock får klubbmedlemmar rabatt vid användning av presentkort som betalmedel.

Om en annan kund använder en klubbmedlems kundkod så har klubbmedlemmen förverkat sin rätt till koden och den stryks då. Så skydda koden för obehöriga!

Vissa produkter är inte klubbgrundande. Detta gäller alla typer av maskiner såsom typ Cut´n Boss, Cuttlebug, Big-shot m.fl. 

Passa på och att gå med i en mycket fördelaktig klubb för pysslare och scrappare. Pyzzlix Pyssel & Pynt strävar efter att ge dig det bästa av materialer och roliga uppslag. Känner du att du saknar något så hör gärna av dig så kikar vi på ditt förslag för att ge dig bästa möjliga glädje av vårt utbud. Du kanske har hittat något som vi inte visste om att det fanns ännu och det ger oss bara en ännu bättre butik med bra produkter. Som du och alla dina vänner har glädje av. Värva en vän och låt även dom få glädje av Pyzzlixklubben.

Behöver du få inspiration så skicka gärna in dina bilder på dina kreationer. Vi tar gärna emot dina verk på bild som vi med största glädje lägger upp på våran sida om det känns rätt för miljön. Gå in på ide & Inspiration för att se hur du gör.

Är du intresserad av Pyzzlixklubben så tveka inte att höra av dig. Har du några frågor om Pyzzlixklubben så ska du givetvis kontakta oss för att få svar. Har du andra frågor så kanske du kan få svar på dina frågor på våran sida Frågor & Svar som vi utökar allt eftersom vi får in frågorna som våra kunder ställer till oss här på Pyzzlix Pyssel & Pynt. Välkommen att höra av dig kära Pyzzlixkund.

Pyzzlixklubben för våra storkunder och trogna besökare.